Rapport från föreningens årsmöte onsdagen den 14 april 2010

Årsmötet på restaurang Segelkronan, Skeppsholmen blev mycket lyckad. Många medlemmar slöt upp. 24 medlemmar var vi som bänkade oss i den mycket trevliga restauranten ombord på skeppet Segelkronan. Det vackra vårvädret gjorde verkligen att Skeppet och omgivningarna visade sig från sin bästa sida

Ordförande Sven-Olof Larssnon öppnade mötet för de sedvanliga årsmötesförhandlingarna och började med en tyst minut för den under året avlidne medlemmen Sven-Åke Wollmar.

Inga förslag och motioner fanns att behandla. Verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2009 har legat på hemsidan http://www.skovdebor.se sedan inbjudan skickades ut. Verksamhetsberättelsen godkändes.

Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och styrelsen i sin helhet omvaldes att företräda medlemmarna under ett nytt verksamhetsår.

Middagen - en utomordentligt god tvårätters middag, förrätt en utsökt gubbröra och som huvudrätt lövbiff med fyllning, soltorkade tomater och till detta rostad potatis. Middagen avslutades med kaffe och Segelkronans egen chokladkaka. 

Därefter vidtog det utannonserade programmet. Lars-Johan Ekelöf, arkitekt som har Skövde som hemadress, kåserade över ämnet "Skövdearkitekter och Skövdes förändring från 1900-talets början". Lars-Johans framträdande var mycket uppskattat.


Claes Funcks rapport 
Claes bilder
Rolands bilder
Årsmötesprotokoll