Föreningen SkövdeBors Höstträff -08
Onsdagen den 6 november var det dags för vår höstträff. 18:00 var vi förväntansfulla samlade i Anders Hansers Studio på Östermalm. 32 anmälningar hade kommit in och utöver våra medlemmar var vi också medbjudna vänner och bekanta till medlemmar.

Anders Hanser har varit officiell fotograf för ABBA under gruppens turnéer och uppträdanden runt om i världen. Anders har därför fångat denna fantastiska grupps resa så att säga från insidan. Tillsammans med Anders utmärkta fotografi bjöds vi på en fantastisk föreställning.

Anders Hanser har också sammanställt en dokumentär om Peter Dahl och hur tavlan "Dans i det blå" växte fram. Mycket intressant bildmaterial som blandat med Peter Dahls egna tankar om vad han ville åstadkomma med tavlan växte till en fantastiskt intressant föreställning.

Efter visningen hos Hanser tog vi oss till Puben Londoner där Sven-Olof bokat en avskild lokal för SkövdeBor, där vi avnjöt en god middag med trevlig gemenskap. Det hördes bara positiva röster när vi så småningom tog oss hemöver efter en i allt lyckad kväll.
Claes rapport
Bildgalleri