Dags för årsmöte 2013 med middag och program
Tisdagen den 9 april 18:30 kommer årsmötet 2013 att gå av stapeln på det charmiga skeppet Segelkronan, vid det vackra Skeppsholmen, Stockholm. Restaurangen på Segelkronan ger oss en mycket trevlig miljö för vårt årsmöte. Förutom de sedvanliga årsmötesförhandlingarna kommer entertainern Claes Vogel att underhålla oss. Claes Vogel var en av hjärnorna bakom programmet "På Håret" och har uppträtt med många artister bl.a. Robert Wells.

                    Missa inte detta!      

Middagen består av 2-rätters meny. Toast Skagen, Stekt abborrfilé med skärgårdsgrädde och pressad potatis som huvudrätt,  Lättöl/vatten till förrätten. Ett glas vin till varmrätten. Därefter kaffe med en Skeppsholmskaka.

Pris per medlem 390:- för middag och program.  Inbetalning av beloppet skall finnas på föreningens plusgiro 281 689-0 senast 4:e april.

Det är också dags för inbetalning av medlemsavgiften för 2013 - 100:-  /medlem


Förslag och motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 1 april 2013. Skickas med brev till Roland Ljungkvist, Ängsullsvägen 6, 16246 Vällingby - eller som e-mail till skovdebor@gmail.com. Eventuellt inkomna motioner kommer att anslås på föreningen SkövdeBors hemsida

Anmälan - senast 28 mars - kan göras direkt på vår hemsida eller med ett telefonsamtal till Roland Ljungkvist på telefon 070-7976417. Du är välkommen att ta med gäster som kan vara intresserade av att bli medlemmar - men deltagarantalet är begränsat till max 30 personer.

Titta in på vår hemsida http://skovdebor.se för senaste nytt.

För Verksamhetsberättelse 2012 - Klicka här.

För årsmötets dagordning - Klicka här

Anmäl dig nu genom att klicka här


Aktuell deltagarlista
Välkomna
Styrelsen föreningen SkövdeBor
Vägbeskrivning till skeppet Segelkronan.

Du tar dig enklast dit:
Från Centralen - Buss 65 till ändhållplatsen

Från Slussen -Djurgårdsfärjan till Skeppsholmen.
Respektive hållplats ligger alldeles i närheten av skeppet.
Klicka på bilden för större format
Claes Vogel