Dags för årsmöte 2011 med middag och program
Onsdagen den 13 april 18:30 kommer årsmötet 2011 att gå av stapeln på det charmiga skeppet Segelkronan, vid det vackra Skeppsholmen, Stockholm. Restaurangen på Segelkronan ger oss en mycket trevlig miljö för vårt årsmöte. Förutom de sedvanliga årsmötesförhandlingarna kommer Görel Hanser att berätta om sin uppväxt i Skultorp och arbete hos Stikkan Andersson på Polar
Music, från sekreterare till vice VD.


                    Missa inte detta!      

Middagen består av 2-rätters meny. Toast Skagen, Wallenbergare med ärtor och lingon som huvudrätt .och  Lättöl/vatten till förrätten. Ett glas vin till varmrätten. Därefter kaffe med en Skeppsholmskaka.
Pris per medlem 300:- för middag och program. Detta pris är subventionerat av föreningen  med 85 kronor varför övriga gäster - icke medlemmar - betalar 385:- . Inbetalning av beloppet skall finnas på föreningens plusgiro 281 689-0 senast 6:e april.

Det är också dags för inbetalning av medlemsavgiften för 2011 - 100:-  /medlem


Förslag och motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 1 april 2011. Skickas med brev till Roland Ljungkvist, Ängsullsvägen 6, 16246 Vällingby - eller som e-mail till roland@skovdebor.se Eventuellt inkomna motioner kommer att anslås på föreningen SkövdeBors hemsida

Anmälan - senast 6 april - kan göras direkt på vår hemsida eller med ett telefonsamtal till Roland Ljungkvist på telefon 070-7976417. Du är välkommen att ta med gäster som kan vara intresserade av att bli medlemmar - men deltagarantalet är begränsat till max 30 personer.

Titta in på vår hemsida http://skovdebor.se för senaste nytt.

För Verksamhetsberättelse 2010 - Klicka här.

För årsmötets dagordning - Klicka här

Anmäl dig nu genom att klicka härAktuell deltagarlista
Välkomna

Styrelsen föreningen SkövdeBor


Vägbeskrivning till skeppet Segelkronan.

Du tar dig enklast dit:
Från Centralen - Buss 65 till ändhållplatsen

Från Slussen -Djurgårdsfärjan till Skeppsholmen.
Respektive hållplats ligger alldeles i närheten av skeppet.