Dags för Höstträff 2011 med middag och program
Torsdagen den 20 oktober 18:30 träffas vi för Höstträff  2011 på det charmiga skeppet Segelkronan, vid det vackra Skeppsholmen, Stockholm. Restaurangen på Segelkronan ger oss en mycket trevlig miljö för vår Höstträff.

Förutom middag och trevligt umgänge, kommer Skövdesonen Christer Rapp och berättar om Skövdes utveckling under åren, under rubriken:

"
Skövde stad i utveckling under Rappsodiska former".


                  Missa inte detta!      

Middagen består av 2-rätters meny. Dubbel Sandwish med lax och räkor samt, Porterstek med potatisgratäng, gelé och pressgurka.Lättöl/vatten till förrätten. Ett glas vin eller öl  till varmrätten. Därefter kaffe med en Skeppsholmskaka.
Pris per medlem 300:- för middag och program. Detta pris är subventionerat av föreningen  med 90 kronor varför övriga gäster - icke medlemmar - betalar 390:- . Inbetalning av beloppet skall finnas på föreningens plusgiro 281 689-0 senast 14 oktober.
Anmälan - senast 11 oktober - kan göras direkt på vår hemsida eller med ett telefonsamtal till Roland Ljungkvist på telefon 070-7976417. Du är välkommen att ta med gäster som kan vara intresserade av att bli medlemmar - men deltagarantalet är begränsat till max 30 personer.

Titta in på vår hemsida http://skovdebor.se för senaste nytt.Du kan se rapporten från Höstträffen här


Välkomna

Styrelsen föreningen SkövdeBor
Vägbeskrivning till skeppet Segelkronan.

Du tar dig enklast dit:
Från Centralen - Buss 65 till ändhållplatsen

Från Slussen -Djurgårdsfärjan till Skeppsholmen.
Respektive hållplats ligger alldeles i närheten av skeppet.
Christer Rapp