Dags för Höstträff 2012 med middag och program
Onsdagen den 24 oktober 18:30 träffas vi för Höstträff  2012 på det charmiga skeppet Segelkronan, vid det vackra Skeppsholmen, Stockholm. Restaurangen på Segelkronan ger oss en mycket trevlig miljö för vår Höstträff.

Förutom middag och trevligt umgänge, kommer Skövdesonen Arne Lorentzon och berättar om Skövdes utveckling under rubriken:

”Visioner från en kvarboende samhällsbyggare”.


                  Missa inte detta!      

Middagen består av 2-rätters meny. Endivesallad med ädelost, valnötter, balsamicodressing samt chips av Tvärnöskinka. Som varmrätt äter vi helstekt fläskfilé med Majorens grönpepparsås och rotfruktsgratäng. Lättöl/vatten till förrätten. Ett glas vin eller öl  till varmrätten. Därefter kaffe med en Skeppsholmskaka.

Pris per medlem 350:- för middag och program. Detta pris är subventionerat av föreningen  med 40 kronor varför övriga gäster - icke medlemmar - betalar 390:- . Inbetalning av beloppet skall finnas på föreningens plusgiro 281 689-0 senast 11 oktober.
Anmälan - senast 9 oktober - kan göras direkt på vår hemsida eller med ett telefonsamtal till Roland Ljungkvist på telefon 070-7976417. Du är välkommen att ta med gäster som kan vara intresserade av att bli medlemmar - men deltagarantalet är begränsat till max 30 personer.

Titta in på vår hemsida http://skovdebor.se för senaste nytt.Anmälningstiden avslutad

Välkomna

Styrelsen föreningen SkövdeBor
Vägbeskrivning till skeppet Segelkronan.

Du tar dig enklast dit:
Från Centralen - Buss 65 till ändhållplatsen

Från Slussen -Djurgårdsfärjan till Skeppsholmen.
Respektive hållplats ligger alldeles i närheten av skeppet.
Arne Lorentzon
Deltagare höstträff
Rapport från höstträffen